fredag 20 februari 2009

Dustin och Dollys förröntgen





Den 18 februari 2009 var det dags att förröntga Dustin, Dolly och deras syskon. Anders och Susanne hade samlat ihop hela "gänget", så vi träffades hos Veterinär Morten Nilsen i Åkers styckebruk. Tänk att det alltid är en sån vånda före en röntgen? Beror kanske på att vi älskar våra hundar så mycket och hela tiden vill, att allt ska vara så bra som möjligt för de små liven..


Morten är en säker och noggrann veterinär så det är alltid tryggt att åka till honom. Vi samlades alla (sex av åtta valpar) vid ett tiden och allt gick så smidigt. In med en hund för pleggning, somna och så kom nästa. På med förkläde och hålla i hunden, sedan kommer tiden när Morten tittar på bilden. Den tiden är så lång och det känns nästan som om man inte andas förrän han har läst av och säger att det ser kanon ut.
Helt fantasktisk var att alla såg helt fria ut både fram och bak. Ett stort grattis till det Susanne och Anders, nu kan även ni pusta ut och känna er stolta och glada.

Nu ni Dustin och Dolly är det bara att köra på som vanligt, med träningen. Inga betänkligheter längre, så tre dagar i veckan (minst) blir det lydnad och däremellan blir det spår, mental- och socialträning. Okej då, protestera inte, ni får faktiskt vara slyngelvalpar också.

Ha det bäst tills vi hörs igen.
Kjell o Kicki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar