söndag 26 april 2009

En tur till Uppsala

Idag har färden gått till Uppsala igen, så att vi får träffa Cindy. Självklart Karin och Göran också.

Sedan vi parade Cindy har vi försökt att åka till Uppsala varje helg, så att hon ska få en chans att lära känna oss innan valpningen och att hon får träffa Dustin som hon ju kommer att få en hel del att göra med under tiden som hon bor hos oss.

Cindy har vissa likheter med sin mamma, lika bestämd och fostrande. Det är inga ungtuppar som får komma och tro att dom är något, när hon är med. Dustin har lärt sig, så han håller sig första tiden hos mig, "bäst att inte reta upp henne". Jag tror att alla träffar har gett resultet, för idag fick han bara en åthutning, kanske är han ganska ok ändå.

Det syns tydligt på henne idag att hon har "bebbar" i magen, den hänger lite och tuttarna har blivit större. Annars har hon inte visat någonting enligt Karin, lite mer matglad bara. Vilken tik det är! Nu ser vi med spänd förväntan fram emot veckorna som kommer för att följa förändringen på henne.

Nästa vecka hälsar vi Cindy, Karin och Göran välkomna hem till oss, så att hon får bekanta sig lite med vår miljö också.

Till nästa gång
Ha det bäst

1 kommentar:

  1. Hej På Er!

    Vill önska ER en riktigt trevlig helg :)

    Kramar
    Maria, Tashi och Smack som är på utflykt

    SvaraRadera