söndag 31 maj 2009

Cindys älskade matte på besök

I dag har vi haft besök av Cindys matte Karin och hennes dotter Gabriella. Cindy blev så lycklig och skuttig och såg riktigt stolt ut när hon fick visa sina små.
Självklart kan man inte hålla fingrarna i styr när man ser så här små gosiga saker. Det blev mycket gull och gos, men det fattar ju inte Heffaklumpen utan letar efter tuttar på en gång som han vaknar. När han upptäckte att Karin inte hade några till honom, blev det ett himla gap och liv. En bestämd vilja har dom båda två, alltså valparna. Karin med kanske..... Får vi presentera Heffaklumpen som även blev kallad för Säl idag. Han är så rund och stor (idag en vecka, 1360 gr) så jag undrar om han kan börja gå någon gång. Nu är det mest ålning medels hasning, men vad gör det när det luktar mamma och han alltid är jättehungrig, så nog tar han sig fram allt.
Dags för kvällsnattning av de små. Cindy håller noga koll på att alla är tvättade för natten, tandborstningen får väl komma senare.
Och du Karin, du kan sova lugnt inatt. Cindy blev sitt vanliga jag efter att ni hade åkt. Hon tvättar och pysslar och är jätteglad, som vanligt men ser säkert fram emot att se er nästa helg igen.
Till nästa gång
Ha det bäst

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar