måndag 8 juni 2009

Fantastisk helg

I helgen har vi varit på bröllop. Min yngsta dotter Anna, har blivit fru Paldin. Det var fantastisk fint och trevligt och vädret var med oss hela tiden.
Benson, Xantippe och Dustin var på hundpensionat hos Per och Barbro på Skirengården. De gamla uppskattade det, men Dustin protesterade mot att vara inlåst och tyckte livet var bättre när han fick springa omkring och busa.

Karin var så snäll, så hon var här och passade Cindy och de "små". Gissa om det har gosats på Tingsberget när Cindy har fått vara tillsammans med sin älskad matte.
Under tiden passade Heffaklumpen på att öppna ögonen och igår tittade Fighters fram också. Det är fantastiskt att se vad som händer, hur de upptäcker varandra och föröker bita och slicka på varandra.
Titta på pälsen, har aldrig haft tvåveckors valpar med så mycket päls tidigare, (har å andra sidan inte haft så stora valpar heller). Lite fundersam blir jag allt, kan det vara två långhårshanar?? Skulle inte förvåna mig, med det flyt som vi har haft under hela tiden som vi haft kullar. Men underbart trevliga och härliga är dom och det är väl ingen ide "att måla fan på väggen" ännu. Det kan ju bli riktiga pärlor också. Det är bara att vänta och se......Fortsättning följer.

Tills dess
ha det bäst

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar