söndag 19 juli 2009

Dustin springer på de gröna ängarna

Med ett stort hål i hjärtat berättar vi att våran Dustin har fått somnat in och springer nu på de gröna ängarna tillsammans med de andra av våra hundar som finns där.
Han har ju alltid varit slängig och vinglig i bakdelen och släpat baktassarna efter sig. I vår enfald har vi trott att det berott på att han har vuxit så fort och så mycket. Till slut gick det inte att blunda längre och vi åkte till Anna Holmgren, som kände en roterad kota i korset. Färden gick efter det till Morten, som röntgade och vi såg att korset var snett och att höfterna hade förändrats sedan förröntgen fyra månader tidigare. Avläsningen skulle nog bli A-D.

Bokade omedelbart en tid på Strömsholm med ny röntgen, fyra veckor efter Mortens bilder. På dessa fyra veckor hade bäckenet blivit snett och han hade fått pålagringar på sin onda vänstra sida. Höfterna hade blivit ännu sämre och nu var båda dåliga. Allting försämrades med rekordfart och han började att ragga och mullra på andra hundar och människor. För hans egen skull var vi tvungna att ta det här beslutet, som är absolut det värsta vi någonsin gjort, han var ju bara tio månader.

Just nu känns allting bara orättvist och för jävligt, det här är inte rätt mot våra djur. Av de senast fem hundarna som vi köpt in har vi fått avliva fyra och omplacerat en. Livet är ganska tungt just nu, men de två galna underbara valparna gör att vi får skingra våra tankar och sätta fokus på dom och vår älskade Xantippe, som också tar hand om dom så bra.

Ha det bäst
Kicki och Kjell

5 kommentarer:

  1. Vi tänker på er och underbara Dustin...

    Tusen kramar på er!

    //Jeanette och Jonas

    SvaraRadera
  2. ohh,så tragiskt.visste ingenting så fäller en tår över tangentbordet då jag blir ledsen för eran skull,sänder varma tankar till er från mig och önskar er lycka till med valpar och fina Xantippe.
    Kramar från Yvonne

    SvaraRadera
  3. Vi på "berget" tänker på er och Dustin och deltar i sorgen.

    SvaraRadera
  4. Blir verkligen så ledsen för er och Dustins skull, att livet ska vara så orättvist.
    Många kramar Sissi

    SvaraRadera
  5. Gud så tråkigt att höra! Tänk att livet kan vara så orättvist mot människor som bara vill gott! Delar eran sorg men vet att Dustin studsar utan smärta på gröna ängar. Sök tröst i valparna och Xantie!
    Kramar, Sanna

    SvaraRadera