lördag 28 november 2009

Veckans bravader, med lite spring i benen och med en skön lördagsträning med gänget

I veckan fick Xantippe och Frode äntligen springa fritt efter Xanties konvalesent. Det är en fröjd för ögat och hjärtat, att se hundarena få sträcka ut och bara vara fria.



Idag lördag träffades träningsgänget och spårade på Glömstafälten, Det är så skönt för oss söderbor att inte alltid åka till norra sidan, fast vi gör det gärna eftersom vi har det bästa träningsgäng som någonsin kan fås. Vi passade även på att träna lite lydnad och skydd.


Frodes skyddspass; han är en riktig lite goding, men bara sex månader. Det är inte så lätt att vara en hjälte när man är liten, därför är det så skönt att ha en figurant som är så duktig på att läsa honom och kan se att han bara ska ha korta pass som kan stärka honom i det han gör. Vi har tiden framför oss och mer än ett och ett halvt år på oss att bli klara. Tack Jonas för att du är så rak och klok i dina tankar.

Vad kan man säga,,, Back on track "Doping"?!!! Skiter vi högaktningsfullt i.... Xantippe har slickat upp ett sår och ska inte bli blöt så därför spårar vi i täcke. Inte kan väl ett varigt sår undanhålla oss från att stimulera huvudet. Hon behöver bli stimulerad efter flera veckor i strut, så därför kör vi på som vanligt. Heja Xantippe, du é bara bäst.
Ha det bäst ni oxå!
Kjell o Kicki

1 kommentar:

  1. Tack för en super trevlig dag och en jättemysig kväll med god mat och ett otroligt trevligt sällskap:-)
    Jonas tackar för de fina komplimangerna och blir lite generad, hihi :-)

    Kramar på er!

    SvaraRadera