söndag 6 september 2009

Barnvakt och välbehövlig avkoppling

Hej där, nu är det jag, Figge som ska berätta igen!!
Helgen har varit kanon bra!!!! Som matte tidigare berättat så träffade vi träningsgänget en stund igår och vi fick spåra och sådär....Sen fick vi skynda oss hem, för vi (alla) skulle vara barnvakt åt två små tvåbenta, dom kallas visst för barnbarn. Det är faktiskt skitkul, för han som är minst (Jacob), honom kan man skrämma lite, han springer så fort jag och Frode kommer i närheten. Matte säger att vi har för vassa tänder ännu, fniss,fniss. Hon den stora (Emmy) hon tror att hon bestämmer vad vi ska göra, men det tror hon bara. För att hålla skenet uppe, så gör vi lite som hon tycker, sen gör vi som vi vill igen, ända tills matte eller husse kommer och då är det bäst att hålla masken.. Jacob vaknade förts klockan två och sedan klockan sju, så matte och husse är ganska lugna och snälla så här på morgonkvisten.


När dom väl hade åkt hem, så fick vi en jätteskön skogspromenad, matte och husse tycker fortfarande att vi ska träna bakvagnen, men vi skrämde dom rejält med att vi försvann. Matte stannade och kammade Xantie, (hon fäller som bara hon kan göra) och vi följde efter husse, men han gick en så konstig väg så vi tappade bort honem...Vad gjorde vi då, jo vi spårade tillbaka den vägen som vi kom ifrån, så att vi skulle hitta tillbaka och det gjorde vi ju, men matte hon skrek som en gris och klickade så där som hon brukar göra och vi tänkte att herregud, vad håller ni på med, vi kommer ju, tänkte bara ta den rätta vägen.


Vilken tur att vi har Xantie, när dom där tvåbenta beter sig, det är en cool gammal dam, som vi har lärt oss att lita på i alla väder. Vad ska vi göra nu?????
Ha det bäst
Figge

1 kommentar: