måndag 14 september 2009

Mentalträning på motorcykelbana

I helgen har vi varit i Karlskoga och tittat på motorcykeltävlingar. Vår älskade "måg" Krille Paldin körde finalerna i R 1000. På lördagens åk startade han som nummer ett, men kom på andra pallplats. På söndagen startade han återigen som etta, men blev avprejad av banan, men klarade sig utan att vurpa, tack och lov..Trots det så vann han hela serien och blev Skandinavisk mästare. Vi är så stolta över honom.

Barnbarnen passade på att träna småkillarna tills det är dags för dom att stå på pallplats. Det ska börjas i tid...
Det var en rejäl mental träning som dom fick genomgå, massor av motorcyklar som har låtit i två dagar, en hel massa med människor, husvagnslivet och en hel massa hundar. Allt detta har gått utan att vi har märkt av några reaktioner alls på dom, helt fantastiska killar....

Lite vanlig lydnadsträning, med kontaktövningar och spår hann vi med på måndagkvällen. Både Figge och Frode är fantastiskt duktiga och vet mycket väl vem dom ska lyssna på, även om båda är ute på plan samtidgt. Ibland önskar jag nog ändå, (även om det är jätteroligt)att tiden ska gå lite fortare och att dom ska växa upp, det är lite tungt ibland att bara ägna sig åt valpträning.
Ha det bäst
Kjell o Kicki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar