lördag 5 september 2009

Träning i veckan

Liten rapport från veckan som gått.... Vi har haft varierande träning, bilderna nedan visar träning av balans och koordination. Det är nyttigt att gå över stock och sten, grabbarna växer så mycket och så fort, så det är stabilitetsträning av "bakvagnen" som gäller. Det är ju inte fel att plocka lite Kantareller samtidigt.


Övrig träning har bestått av spår, där båda går från klarhet till klarhet, jätteroligt. Vi tränar vid matskålen, positionsträning och ögonkontakt, starten till Fotkommandot. Kjell och jag utan hundar har varit tillsammans med ett gäng som startar sin tjänstehunds utbildning, tanken är att Figge ska få vara med, så från och med onsdag så kommer vi att hålla till i skogen tillsammans med de stora grabbarna.

Vi har avslutat idag med att vi äntligen träffade vårat kära träningsgäng på Livgardet i Kungsängen, där har vi kört spår igen. Xantie fick ett riktigt svårt spår i den starka vinden, funderar på att anmäla henne till ett BSP-spår, hon är en riktigt fenomenal spårhund och älskar att jobba med nosen. Sedan åkte vi hem med nya krafter och energi, det får man tillsammans med dessa glada och kunniga människor. Kram till er alla.
Ha det bäst
Kjell o Kicki

1 kommentar: